Vinkelsliber jem og fix

Vinkelsliber 600 W Ø115 mm – PRIZE | Køb hos jem & fix

for 3 dage siden — En vinkelsliber er en meget alsidig maskine, der kan bruges til mange opgaver. Du kan skære i metal eller sten med en skæreskive eller bruge …

Vinkelslibere kan bruges til mange forskellige opgaver afhængig hvilken skive, du bruger. Denne anvender skiver med en diameter på 115 mm. Ekskl. skiver. Køb den hos jem & fix.

Falke vinkelsliber 2350 W – Jem & Fix

Falke vinkelsliber 2350 W | jem & fix

Falke lamelskive til vinkelsliber bruges til at fjerne maling og rust fra metal og træ. Korn 80 og diameter på 125 mm. Køb skiven hos jem & fix.

Kraftig vinkelsliber fra Falke med 2350 W motor til en god pris. Der medfølger ekstra skæreskiver og slibeskive til maskinen. Køb online her!

Dewalt vinkelsliber 800 W – Jem & Fix

Dewalt vinkelsliber 800 W | jem & fix

Elektrisk vinkelsliber med 800 W motor og nulstrømsafbryder. Anvender 125 mm skiver, der skal tilkøbes. Køb Dewalt vinkelsliber ved jem & fix!

Falke vinkelsliber 900 W – Jem & Fix

Falke vinkelsliber 900 W | jem & fix

Lille og handy vinkelsliber med kraftig motor på 900 W til en god pris hos jem & fix. Ekstra skæreskiver og slibeskive medfølger. Køb her!

Dewalt vinkelsliber 2000 W – Jem & Fix

Dewalt vinkelsliber 2000 W | jem & fix

Dewalt vinkelsliber 2000 W er en kraftfuld maskine, der kan bruges til forskellige opgaver. Den er med to-positioners håndtag og har en maks. skivediameter på 23 cm. Køb hos jem & fix.

Falke akku vinkelsliber 125 mm – Jem & Fix

Falke akku vinkelsliber 125 mm | jem & fix

Batteridrevet vinkelsliber til 125 mm skæreskiver. Ekskl. batteri. Se udvalget af vinkelslibere og køb den til lav pris hos jem & fix!

Skæreskiver til skarpe priser – stort udvalg i jem & fix

Se det store udvalg af skæreskiver i jem & fix. Vi har skæreskiver til alle formål og alle materialer. Altid stort udvalg og billig levering.

Falke lamelskive Ø125 mm K80 – Jem & Fix

Falke lamelskive Ø125 mm K80 | jem & fix

Falke lamelskive til vinkelsliber bruges til at fjerne maling og rust fra metal og træ. Korn 80 og diameter på 125 mm. Køb skiven hos jem & fix.

Falke stålkopbørste grov Ø75 mm – Jem & Fix

Falke stålkopbørste grov Ø75 mm | jem & fix

Falke stålkopbørste bruges til at fjerne lak, maling og rust. Bruges med vinkelsliber. Denne er til grov-slibning. Køb den hos jem & fix.

Keywords: vinkelsliber jem og fix