Ikea lindbyn

LINDBYN Spejl, sort, 80 cm – IKEA

LINDBYN Spejl, sort, 80 cm. Med sikkerhedsfilm, som reducerer risikoen for tilskadekomst, hvis glasset går itu. Passer overalt i hjemmet og er også testet og godkendt til brug på badeværelset.

LINDBYN Spejl, sort, 60×120 cm – IKEA

LINDBYN Spejl, sort, 60×120 cm. Kan hænge vandret eller lodret. Med sikkerhedsfilm, som reducerer risikoen for tilskadekomst, hvis glasset går itu.

LINDBYN Spejl, sort, 40×130 cm – IKEA

LINDBYN Spejl, sort, 40×130 cm. Med sikkerhedsfilm, som reducerer risikoen for tilskadekomst, hvis glasset går itu. Kan hænge vandret eller lodret.

LINDBYN Spejl, sort, 110 cm – IKEA

LINDBYN Spejl, sort, 110 cm. Med sikkerhedsfilm, som reducerer risikoen for tilskadekomst, hvis glasset går itu. Passer overalt i hjemmet og er også testet og godkendt til brug på badeværelset.

LINDBYN Spejl, sort, 60×60 cm – IKEA

LINDBYN Spejl, sort, 60×60 cm. Med sikkerhedsfilm, som reducerer risikoen for tilskadekomst, hvis glasset går itu. Passer overalt i hjemmet og er også testet og godkendt til brug på badeværelset.

LINDBYN Spejl, hvid, 40×130 cm – IKEA

LINDBYN Spejl, hvid, 40×130 cm Når du indretter med spejle, skaber du dybde i rummet og giver det mere liv. LINDBYN spejl med afrundede hjørner har et blødt udtryk, og den hvide ramme og det smukke design føles elegant. Passer overalt i hjemmet og er også testet og godkendt til brug på badeværelset.

LINDBYN Spejl, hvid, 60×120 cm – IKEA

LINDBYN Spejl, hvid, 60×120 cm Når du indretter med spejle, skaber du dybde i rummet og giver det mere liv. LINDBYN spejl med afrundede hjørner har et blødt udtryk, og den hvide ramme og det smukke design føles elegant. Passer overalt i hjemmet og er også testet og godkendt til brug på badeværelset.

LINDBYN Spejl, hvid, 110 cm – IKEA

LINDBYN Spejl, hvid, 110 cm Når du indretter med spejle, skaber du dybde i rummet og giver det mere liv. Det runde LINDBYN spejl har et blødt udtryk, og den hvide ramme og det smukke design føles elegant. Passer overalt i hjemmet og er også testet og godkendt til brug på badeværelset.

LINDBYN Spejl, guldfarvet, 60×120 cm – IKEA

LINDBYN Spejl, guldfarvet, 60×120 cm Når du indretter med spejle, skaber du dybde i rummet og giver det mere liv. LINDBYN spejl med afrundede hjørner har et blødt udtryk, og den guldfarvede ramme og det smukke design føles elegant. Et spejl på væggen giver dybde i rummet, og gør det mere dynamisk.

Keywords: ikea lindbyn, ikea lindbyn spejl